rickverstraten |
network marketing, network, multilevel marketing, hanzz+heidii, opportunity, enhnanzzglobal, alex morton, eric worre, businessforhome,
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,page-child,parent-pageid-13329,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Hallo, mijn naam is Rick Verstraten en gelukkig getrouwd met Natalie. 

Ik heb een fantastisch samengesteld gezin van vijf kids.

Ik ben een gepassioneerde communicatiecoach/adviseur  en op een persoonlijke missie om anderen te helpen effectiever samen te werken en te communiceren! 

Ik focus me met hart en ziel op de (verdere) ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en effectiviteit! Altijd op zoek naar de verbinding en vertaalslag van wens en behoefte naar de praktijk.

In de afgelopen tien jaar ben ik in de gelegenheid geweest om vele duizenden mensen te helpen met effectieve communicatie, persoonlijke coaching!

Living without a purpose is a big waste of time!

Living without a purpose is a big waste of time!

De wereld een beetje mooier maken door onze krachten te bundelen en dat weg te nemen wat ons verdeeld.

Ik hou er van om mensen, medewerkers tot een hoger plan te tillen. Dat doe ik niet alleen door met de medewerker(s)  aan de slag te gaan, maar ook door de vertaalslag te maken van de werkvloer naar het management! De verbinding te leggen tussen datgene wat er speelt of juist mist en dat concreet in te zetten door middel van samenwerkings-veranderings en of klantgerichtheid. Eens in de zoveel tijd wordt ik gevraagd om groepen medewerkers mee te nemen in het proces en of voor te lichten. 

Mijn drive is om mensen en organisaties bewuster te maken wat werkt en wat niet!

Door met een frisse blik te kijken naar wat de doelen zijn en de daarbij ingezette korte en lange termijn strategieën!

Ik houdt een oordeel loze en neutrale spiegel voor om effecten inzichtelijk te maken.

READY TO START YOUR PERSONAL REVOLUTION?