rickverstraten |
network marketing, network, multilevel marketing, hanzz+heidii, opportunity, enhnanzzglobal, alex morton, eric worre, businessforhome,
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,page-child,parent-pageid-13329,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Ik ben een gepassioneerde communicatiecoach/adviseur en op een persoonlijke missie om anderen te helpen effectiever samen te werken en te communiceren! 

Ik focus met hart en ziel op de (verdere) ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en effectiviteit! Altijd op zoek naar de verbinding en vertaalslag van wens en behoefte naar de praktijk.

Vaak gericht op effectiever communiceren, omgaan met veranderingen en persoonlijke coaching!

Met hart en ziel op de (verdere) ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en effectiviteit focussen, daar wordt ik heel blij van! Altijd op zoek naar de verbinding en vertaalslag van wens en behoefte naar de praktijk.

Living without a purpose is a big waste of time!

Living without a purpose is a big waste of time!

De wereld een beetje mooier maken door onze krachten te bundelen en dat weg te nemen wat ons verdeeld.

Ik wordt enorm blij als ik mensen, medewerkers tot een hoger plan kan tillen. Dat doe ik niet alleen door écht naar ze te luisteren en door te vragen om zo achter de wensen en behoeften te komen, maar ook door de vertaalslag te maken van de werkvloer naar directie/management. De verbinding te maken tussen datgene wat er speelt of juist mist en dat concreet om te zetten naar resultaat. Eens in de zoveel tijd wordt ik gevraagd om op het podium (grote) groepen medewerkers voor te lichten. Of samen met collega’s door middel van communicatie-spel het publiek een spiegel voor te houden. 

Mijn drive is om mensen en organisaties bewuster te maken wat het effect is van hun manier van samenwerken, communicatie, zowel intern als extern. 

Door te kijken naar de doelen en de daarbij ingezette strategieën, stel ik kritische vragen, om zo inzichtelijk te krijgen of de ingezette koers dat effect gaat sorteren wat wenselijk is. Daar waar gewenst lever ik een bijdrage in eventuele oplossingen. 

Daarnaast heb ik veel ervaring om met MT en directie te sparren, als ook vele gesprekken/meetings te faciliteren. 

READY TO START YOUR REVOLUTION?