rickverstraten | communication
17375
page-template-default,page,page-id-17375,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Communicatie Coach / proces begeleider

Elke situatie vereist een andere aanpak, dus de samenwerking is altijd op maat. Aandacht besteden aan het vergroten van kennis en het verbeteren van (soft skills) vaardigheden.

Het uitgangspunt hierbij is het bewustzijn van huidig ​​gedrag en de effecten daarvan en het potentieel te ontwikkelen. Met dit in gedachten ben ik in de eerste plaats een proces begeleider die medewerkers laat begrijpen wat de effecten zijn van haar of zijn acties.

Het resultaat is dat medewerkers zich bewust worden van hun eigen kracht zodat ze het veranderingsproces kunnen omarmen op basis van eigen invloed en verantwoordelijkheid. Naast persoonlijke ontwikkeling heeft dit ook een positief effect op het functioneren in het algemeen en de samenwerking! Het effect op de langere termijn is, omdat medewerkers eigenaar worden, er zo ook betere resultaten worden behaald! Het draagt bij aan het werkgeluk! 

De aanpak is pragmatisch en gericht op groei en succes.

In combinatie met bewustmaking op gedrag en overtuigingsniveau,  is dit een succesformule voor de lange termijn.  

Rick bied:

Effectiever communiceren met resultaat!

Wees krachtig in authenticiteit

Cirkel van Invloed

Persoonlijk leiderschap

Klantrelaties

Klantgerichtheid

Samenwerkingsgerichtheid 

Veranderingsgerichtheid 

Omarm de verandering

Weerstand is behoefte

Actief en empathisch luisteren en nog veel meer ..

TESTIMONIALS